Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 18 чоловік

Тиждень географії

Дата: 10 лютого 2021 о 13:50
89 переглядів

Як підвищити інтерес учнів до вивчення шкільного курсу географії? Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми вважаю позакласну роботу як невід’ємну складову навчально-виховного процесу. Якщо знання, отримані на уроці, зацікавили учнів, то це спонукає їх вивчати предмет і після уроків. До того ж добре організована, цікава, різноманітна позакласна робота з предмету – це один із найефективніших засобів пробудження й підтримки в учнів інтересу до географії. Велику допомогу в досягненні цієї мети надає мені тиждень географії. Під час його проведення діти збагачують знання, розширюють свій кругозір, проявляють ініціативу й самостійність, розвивають індивідуальні здібності, вчаться відстоювати свою точку зору.
З 26 січня до 02 лютого 2021 р в Дністрівському НВК відбувся тиждень географії . Заплановані заходи охопили всі класи, в якому учні вивчають шкільний курс географії.
В понеділок 26 лютого відбулося відкриття тижня географії (в кожному класі окремо), мета заходу- зацікавити, залучити учнів до активної участі у географічних заходах, створити творчу, святкову доброзичливу атмосферу. Учні ознайомились із планом проведення тижня географії.
Протягом тижня учні брали активну участь у конкурсі фото колажу «Ми і Земля-одне ціле!» Діти знайшли багато своїх фотографій на фоні природних об’єктів, краєвидів нашого села. У конкурсі перемогли учні класу. До уваги школярів організовано виставку «Великі географічні відкриття», учні мали змогу згадати основні географічні відкриття та імена першовідкривачів.
27. 01 для учнів сьомого класу відбувся виховний захід «Сім природних чудес України». Учні ознайомились із унікальними природними об’єктами нашої Батьківщини. ». Мета конкурсу розширити кругозір учнів, підвищити інтерес учнів до предмету, виховувати любов до природи рідної землі.
Також у цей день для учнів дев’ятого класу організовано перегляд відеофільму «Металургійна промисловість України». У цікавій формі учні ознайомились із складними виробничими процесами провідної експортної галузі економіки України, здійснили віртуальну екскурсію на металургійний завод –гігант «Криворіжсталь».
28. 01 у шостому класі відбувся конкурс «Знавець карти», учні позмагалися у знаннях розміщення гір та рівнин на карті Світу. У цьому конкурсі перемогла Громик Софія, гарні знання показали Лазарева Альона і Вікторія.
У восьмому класі відбулася віртуальна подорож «Річки та озера України», учні переглянули презентацію, дізналися багато цікавих фактів про гідрологічні об’єкти України, узагальнили знання з теми, розвивали вміння застосовувати набуті знання.
30.01 організовано конкурс у сьомому класі «Подорож материками і океанами». Мета конкурсу узагальнити знання з географії, розвивати вміння застосовувати набуті знання, виховувати інтерес до географічних знань та почуття колективізму.
01.02 підведено підсумки тижня географії відзначено активних учасників та вручено подяки та грамоти.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.